Docent infra techniek in Utrecht

Wist je dat Nederland ongeveer 3.000 kilometer snelweg heeft? Best veel hé, voor een landje dat ‘maar’ zo’n 300 kilometer lang is en zo’n 200 km breed.

Voor een mbo school in Heerhugowaard is er een plekje vrij gekomen voor een docent infra techniek voor het komend schooljaar. Het betreft een baan van 0,8 fte – 1 fte. Nieuwsgierig? Lees hieronder meer…

Ben jij een ervaren vakman of vrouw en weet jij alles over infrastructuur? Ben jij de specialist voor grondwerk, riolering en bestrating? Wil jij graag een andere stap maken en richting het onderwijs bewegen? Jij wilt graag je kennis overdragen en niet meer in de bouwsector werken?

De school biedt een volledig vergoed PDG traject aan waarbij je wordt opgeleid en ondertussen aan het werk gaat als docent in mbo.

wat bieden wij jou

  • Een salaris tussen €2.961 – €4.429,-
  • Een aanstelling van 0,8 – 1,0 fte
  • Een reguliere baan en kans op vaste aanstelling
  • PDG traject wordt volledig vergoed!
  • Heerhugowaard
  • Eindejaarsuitkering, reiskosten & pensioenregeling

wie ben jij

Als docent techniek infra heb je ervaring in bestratings-, riolerings-, en/of
waterbouwkundige werkzaamheden. Daarbij ben je breed inzetbaar t.a.v. de diverse
onderdelen. Je hebt liefde voor het vak en vindt het leuk om jouw kennis over te dragen
en studenten op te leiden tot de beste vakmensen op het gebied van infra.
Je bent in het bezit van of studerend voor 2de graads lesbevoegdheid of bereid om een PDG te behalen die door de school wordt vergoed. Of je bent een ervaren vakman met ambitie in het onderwijs. Je bent in staat het onderwijs toe te passen binnen niveau 2 en 3 in de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).

  • Kennis van bestratings-, riolerings-, en/of waterbouwkundige werkzaamheden

wat ga je doen

Als docent techniek infra werk je nauw samen met een team collega's aan de ontwikkeling en vernieuwing van het (beroeps)onderwijs dat is afgestemd
op de praktijk. Daarbij zorgen jullie samen voor het integreren van het vak binnen de
leerplannen. Het is mede jouw taak het onderwijs (voorbereiding, uitvoering, toetsingen evaluatie), dat is afgestemd op de leer-behoeftes van de studenten, te verzorgen.

Daarnaast begeleid je individuele en groepen studenten in hun leerproces, waarbij coachen en stimuleren belangrijke aspecten zijn. Zelf vormgeven aan het onderwijs doe je ook door het ontwikkelen van leermiddelen, lesmateriaal, modulen en andere delen van het curriculum.

waar ga je werken

Werken bij de school in Heerhugowaard betekent werken bij een moderne organisatie met veel aandacht voor professionalisering, een salaris dat aansluit bij de markt en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Werken bij deze school betekent ook hart hebben voor studenten en klantgericht en resultaatgericht zijn.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature als docent infra of heb je interesse? Wacht niet langer en solliciteer dan snel! Wij komen graag met je in contact. Heb je vragen, dan kun je mij ook bellen op het nummer 06-13591409 of een WhatsApp berichtje sturen. Ook mag je mij uiteraard een mailtje sturen naar marouscha.jonckbloedt@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteer