Docent software development in Utrecht

Why do Java programmers have to wear glasses?
Because they don’t C# .

Voor sommige mensen slaat deze mop nergens op. Moest jij zojuist een beetje grinniken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een scholengemeenschap in Breda en Bergen op Zoom zijn we op zoek naar een docent Software Development. Iemand met ruime ervaring met programmeren en beheersing van de Engelse taal. Je kunt per direct aan de slag gaan en zult het hele schooljaar blijven lesgeven. We zoeken een docent Software Development die het liefst voor 1 fte beschikbaar is, maar het is ook mogelijk om parttime aan de slag te gaan. Een lesbevoegdheid is geen pré, ervaring met programmeertalen zoals o.a. C#, Python, HTML, JavaScript echter wel.

wat bieden wij jou

  • Inschaling MBO LB, max. € 4429,-
  • Tijdelijk, hybride of vast in dienst bespreekbaar
  • Parttime of fulltime inzet bespreekbaar
  • Vakantiedagen, vakantiegeld en eindejaarsuitkering
  • Op locatie gewerkt, dan worden reiskosten vergoed
  • Gratis aanbod cursussen via Mijn Ontwikkeling

wie ben jij

Jij als docent Software Development bezit de knowhow en visie om de studenten uit te dagen met interessante en motiverende lessen. Je weet een veilig leerklimaat te creëren en het lukt je een goede koppeling te maken naar het bedrijfsleven.

  • in het bezit van of in opleiding voor een lesbevoegdheid Software Development óf iemand met veel ervaring en kennis Software Development
  • iemand met ruime ervaring in programmeren (C#,Python, PHP, HTML, JavaScript, Java, SQL. Laravel en diverse andere frameworks)
  • op de hoogte van de leefwereld van MBO studenten
  • pedagogisch en didactisch goed onderlegd en goed in samenwerken met collega’s

wat ga je doen

Het gaat om een vacature als docent Software Development op een MBO opleiding in de sector techniek en technologie. Je zult samenwerken met een gemotiveerd team, dat alles op alles zet om de volgende generatie software developers klaar te stomen voor de arbeidsmarkt of het HBO. Hierbij help je studenten van de opleiding Software Development om de kennis en vaardigheden te leren die horen bij het ICT vak.

waar ga je werken

Op de school waar je zult werken worden jonge mensen opgeleid tot zelfstandige vakmensen die de wereld om hen heen verrassen en verbazen met duurzame en resultaatgerichte oplossingen. Zij maken dit mogelijk door te zorgen voor een cultuur waar “liefde voor leren” ruim baan krijgt. Je gaat werken in een klein team van collega's bij de opleidingen techniek en gebouwde omgeving. Je krijgt de mogelijkheid om creatief mee te denken hoe zij het onderwijs inrichten in samenwerking met het bedrijfsleven.

sollicitatie

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Solliciteer direct of neem contact met me op. Samen gaan we in gesprek over de mogelijkheden.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteer