Docent techniek in Utrecht

Het begrip 'technologie' is voor het eerst gebruikt door Johann Beckmann in 1772. Heb jij een passie voor techniek en wil jij je graag inzetten voor een praktijkschool. Lees dan verder!

Wij zijn op zoek naar een docent techniek voor een praktijkschool in Purmerend. De klassen bestaan uit maximaal 16 leerlingen en er is een klassenassistent aanwezig. De aanstelling is per direct tot einde schooljaar.

wat bieden wij jou

  • Salaris conform cao vo
  • Reiskostenvergoeding + eindejaarsuitkering
  • Purmerend
  • 0,5 – 0,8 fte (parttime mag ook)
  • Opleidingen en workshops via Randstad Onderwijs
  • praktijkschool met klassenassistent

wie ben jij

Jij bent een enthousiaste docent techniek met een bevoegdheid op zak. Je hebt begrip voor de eigenheid van de leerlingen op praktijkonderwijs. Je bent pedagogisch en didactisch vaardig en reflecteert op je handelen. Jij bent in staat om helder en concreet te communiceren. Onderwijsvernieuwingen volg je op de voet en je bent vaardig met
nieuwe (interactieve) media. Jij werkt aan de relatie met de leerlingen.

wat ga je doen

Als docent techniek ga je lesgeven aan leerlingen van het praktijkonderwijs klas 1 t/m 4. Je ontwikkelt lesmateriaal zodat de lessen aantrekkelijk zijn en aansluiten bij de uitstroommogelijkheden van de leerlingen. Je zet je daarom iedere dag in om hen te
begeleiden bij de lessen en je laat de lesstof maximaal aansluiten bij
hun onderwijsbehoeften. Er wordt gewerkt met machines, gereedschap en soms gevaarlijke materialen en daarom heb je aandacht voor de veiligheid en zorg je
ervoor dat de leerlingen serieus met de gereedschappen omgaan. Naast het lesgeven ben je als docent techniek verantwoordelijk voor de leerlingbegeleiding en de onderwijsontwikkeling van het vakgebied.

  • Praktijkonderwijs klas 1 t/m 4 met max 16 leerlingen
  • 14 -22 lesuren
  • Je gaat voornamelijk technieklessen verzorgen in het praktijkonderwijs aan leerlingen tussen de 12 en 18 jaar.
  • Er is een klassenassistent aanwezig

waar ga je werken

Je gaat als docent techniek werken op een school in Purmerend die er speciaal is voor leerlingen die (soms tijdelijk) extra ondersteuning en begeleiding nodig hebben. De school biedt aangepast onderwijs, met extra zorg en aandacht. Kijken naar de mogelijkheden van de leerling.

sollicitatie

Wil jij deze praktijkschool in Purmerend uit de brand helpen na het lezen van bovenstaande tekst? Laat zien dat jij de docent techniek bent die wij zoeken!
In case of application, please note that advanced knowledge of Dutch language is required. Also a CV in Dutch is required.
We zien je sollicitatie graag tegemoet, solliciteer via de button ”solliciteren”!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteer